(Pitkän) parisuhteen pikkuparhaudet x 10

Julkaistu Lilyssä 5.10.2016

1. Herätessä omaan pieruunsa ei tarvii esittää nukkuvaa ja miettiä vauhkona et kuulikse.

2. Vaikka ostoslistaan kirjoittaa vain elintarvikkeiden nimet niin tietää mitä merkkejä/makuja tuoda kaupasta.

3. Vessapaperirulla on aina oikeinpäin telineessä.

4. Ei tartte esittää kainoa, jaloa ja kohteliasta ja jakaa karkkipussiaan. Se on mun perkele, osta omas. (Toimii molempiin suuntiin.)

5. Mies vastaa kaikkiin ulkonäkökysymyksiin ”joo”. Mies on näet oppinut, että naisen kysymys sisältää jo naisen mielipiteen ja naisen mielipide = totuus. ”Näytänkö hyvältä näissä vaatteissa?” ”Joo.” ”Näyttääks mun perse isolta?” ”Joo.” Tuohon viimeiseen voi toki olla vaarallista vastata ”joo”, mutta pitkässä parisuhteessa sen jo voi, ja kannattaa tehdä. Jos mies valehtelee kertoo mielipiteensä, että ei kun kiva nätti pylly, tuntee nainen joka tapauksessa olonsa illanvietossa epämukavaksi, valaaksi ja tympeäksi (vaikka pylly oikeasti olisikin nätti ja kiva, mutta kun naisesta ei tunnu siltä). Vastatessa ”joo” nainen vaihtaa vaatteet ja ilta on onnistunut ja kiva.

6. Jääkaapissa on aina muutakin kuin valo.

7. Tietää millä elämänalueilla homman sujumisen vastuu on itsellä, ja milloin voi vain heittäytyä toisen vietäväksi. Työnjako arjessa on selvää ja sujuvaa. Esimerkiksi ennen (erä)reissuille lähtemistä mun vastuulla on eläinten hoidon järjestäminen ja kodin asioiden järjestäminen siten ettei palatessa ole vastassa kaaos ja roskakaapissa mätänevä terveysuhka. Mies puolestaan hoitaa retkijärjestelyt ja -pakkaamiset siten, että me pärjätään, vaikka suunniteltu parin päivän luontolöllöttely muuttuisi eloonjäämistaisteluksi, mun ei tartte uhrata ajatustakaan muuhun kuin villasukkiin ja mukaan otettavan hyvän kirjan valintaan. 😀

8. Peiton rohmuajalle voi keskellä yötä rähistä ja kiskaista peittoa niin, että rohmuaja heittää voltin. Ei siis tarvitse olla maailman iiiihanin ja huomioonottavin kumppani vaaleanpunaisessa hattaramaailmassa ja varoa herättämästä omaa pikku kultamussupupelohanipöötä ja palella itse 20×20 kaistaleen alla.

9. On ihan okei kantaa kotiin tappourheiluvälineet ja siihen liittyvät tappourheiludvd-ohjelmat silmät onnesta kiiluen ja pakottaa liikuntaan nihkeästi suhtautuva avovaimo mukaan harrastamaan (kahdeksan vitun viikkoa kuusi kertaa viikossa sitä kesti ja uusintakierros ois kuulema tässä talvella alkamassa). On myös ihan okei pakottaa lihansyöjä-miehensä lihattomalle lokakuulle kaveriksi, koska minä haluan. Toisinsanottuna pitkässä parisuhteessa on pokkaa vaatia toista mukaan tueksi ja kaveriksi omiin prokkiksiin ja myös halua lähteä tueksi ja kaveriksi toiselle tärkeisiin ja intoa herättäviin juttuihin.

10. Valomerkin jälkeen on varma saanti.

Mies huomauttaa, että olisi kiva jos joskus näyttäisin asialliselta kotonakin. No mitä mie teen? Ostan uudet superpehmeät ja -lötköt pieruverkkarit tietenkin! 😀

14344954_698599203620410_8317830974892831384_n.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: