Rähmällään

Urghh. Uuden vuoden alun kuuluisi kaiketi olla hiplettiä ja serpentiiniä. Näin ainakin minun maailmaani vyöryy tuolta somemaailmasta kaikkea sen suuntaista – uusia alkuja, uusia suunnitelmia, uusia jännittäviä odotuksia, ryhtiliikkeitä ja pursuavaa energiaa.

Ja sit oon minä. Tyyppi, joka raahustaa uuden ihanan vuoden neljättä päivää tukka silmillä, samat pieruverkkarit jalassa, naama nurinpäin.

26166287_977796162367378_1045987260932481247_n

Joululomasluibailun ja kuhan vaan löllöttelyn jälkeen arki löi naamaan märällä rätillä. Minunhan oli tarkoitus lomailla vain joulunpyhät, mutta hupsistakeikkaa aloitin täysipäiväisen lorvailun jo viikkoa ennen aattoa. Nyt sitten opiskeluun paluu ja arki tuntuu järjettömän tahmealta ja pää tyhmältä. Nyt on esimerkiksi semmoset kakspuolsataa sivua luettavana puisevaa tekstiä in english (kirjasta, jonka laina-aikaa enää alle viikko jäljellä ku joku on keksiny koko ajan paljo tähellisempää tekemistä niinku suklaan syönti), sellasta tekstiä joka ihan kotimaisenakin meinaa pölähtää pahasti yli hilseen. Tämän tehtävän jälkeen on luonnollisesti odottamassa, nyt jo hönkimässä niskaan toinen samanlainen. Oon vähän jo tarponut tekstiä läpi, hokenu en tajjuu ja ajatellu perhosia. Byääää!

(Plussaa opiskeluissa kuitenkin se, että muistin ilmoittaa itseni harjoitteluun! Nyt tosin pitää vielä löytää se harjoittelupaikka…muuuuut siis kaikessa tässä tahmeudessa onnistuin edes hetkellisesti olemaan supertehokas! Ilmottautumisaika kurssille alkoi klo.19.30 ja ryhmä oli täynnä klo.19.31. Minä olin toinen ilmottautuneista, wuhuu!)

Opiskelun lisäksi ihan koko maailma on kökkö ja minä rähmällään. Havunneulasia on enemmän lattialla kuin oksilla, tiskialtaassa vyöryy paistinpannuja ja kakkulautasia, kissan hiekkisten ympärillä on oma biitsi (en ymmärrä miten se hiekka kantautuu sieltä katollisesta lootasta ulos metrien säteellä!), viherkasvit nuupottavat. Torppa ja pää on molemmat räjähdystilassa, mutta en jaksa siivota kumpaistakaan.

Mikkään ei huvita ja kaikki on pyllystä. Tammikuu on uusi marraskuu!

10 vastausta artikkeliin “Rähmällään”

 1. Wääääääääääääää! Kyllä määki olin sen päivänen bibbels ottassa eilen ku piti alottaa taas työt.. Ja herätyskello soi melkeen kolme varttia sitte ja makaan sängyssä edelleen, vaik pitäis ehtii tehä ruokaki ennen töihin menoo, eli luultavasti turvaudun taas johki pakastepitsaan ku en ”ehi”. Tein semmosen ryhtiliikkeen et poistin fb:n puhelimesta ja instan pikakuvakkeen myös, jos tuis keskityttyä vaik koulutehtäviin paremmin ku ei räplää niitä. Seuraavaks pitäis varmaan irtisanoo Netflix 😂

  Liked by 1 henkilö

 2. Välillä lomailun jälkeen on kyl törkeän vaikea päästä kiinni rytmiin. Mikään ei suju ja tiskit haisee. Mutta onneksi se lähtee siitä sit kuitenkin vähitellen, tai essee kerrallaan, rullaamaan 🙂

  Tammikuu on uusi marraskuu täällä Helsingissä myös ihan sään puolesta. Vettä sataa ja pimeää on jo kolmatta kuukautta putkeen. Alkaa vähän kiristää jo.

  Liked by 1 henkilö

  1. Tiskit ja KAIKKI haisee! :’D No ei vaan, nyt ollaan ehkä päästy jo tukevaan asentoon kyynärpäitten varaan, et ei enää ihan rähmällään rämmitä.

   Ei käy tasan lumen lahjat! Meille tuo valkoinen ois riittäny jo aikoja sitten…

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: