Hänen kuninkaallinen torttunsa

Meillä on täällä aika tarkaksi hioituneet aamurutiinit. Kaikki aamutoimeni noudattavat joka aamu jotakuinkin samaa kaavaa. Yksi rikkomaton, pyhä sääntö kuitenkin on: ensimmäisenä ruoki kissat.

Viimeiset kolme kuukautta, siitä saakka kun tulokkaat saapuivat, on oikeastaan vahingossa muodostunut toinen rutiini. Ruokintajärjestys ollut seuraava: ensin pitempään talossa olleet Pikkunen ja Trio, sitten vasta kaksi muuta. Tämä rutiini on ollut joka aamuinen, ei yhtäkään poikkeusta, ei ainuttakaan lipsahdusta.

Paitsi eilen. Eilen jostain syystä päätinkin toimia toisin (jännittävää!) ja kiikutinkin ensin aamiaisen olohuoneeseen tulokkaille ja vasta sitten keittiössä kekkaloiville korkeammasta arvosta nauttiville kissoille.

Puoli tuntia myöhemmin keittiön nurkassa oli paska.

Picture_20180123_131735625

Mitä tästä opimme? Rutiini on hyvä ja säännöille on syynsä. Henkilökunta kuittaa…

*Otsikko on kaverini joskus lanseerama käsite, ja niin mainio!

9 vastausta artikkeliin “Hänen kuninkaallinen torttunsa”

 1. PROTESTOI! Me siirrettiin meiän karvakorvan vanha (osittain rikkinäinen) raapimispuu keväällä ulos terasille ja ostettiin sisälle uusi pienempi. Lopputulos on se, että katti makoilee ulkona tyytyväisenä vanhassa puussa, muttei ole koskenutkaan uuteen paitsi ne kerrat mitä hänen korkeutensa on siihen nostettu. Eli oli vääränlainen puu. Tyhmät ihmiset. 😂

  Liked by 1 henkilö

 2. Appeni kohteli muinoin heidän kissaansa kaltoin (kissan tulkinta) ja kas vain: illalla tyynyltä löytyi terveiset…samainen katti huomasi heti kuka ei ole kissaihminen ja parkkeerasi välittömästi itsensä ko. henkilön syliin. Mä niin tykkäsin siitä otuksesta!

  Liked by 1 henkilö

  1. Meidän Pikkusta vituttaa eniten kaikki eikä toooodellakaan ole mikään ihmisrakas. Paitsi Jeren veljen tyttöystävä, se on ihan paras ja syliin pitää ängetä _ aina_. Tämä tyttishän siis ei pidä kissoista. 😂😂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: