Välitilassa

Päätän aina, että joo sitten maanantaina otan otteen kirjasta, itsestä, elämästä,  järkevyydestä ja järjestä, ja sitten aina yhtäkkiä on uudestaan ja uudestaan se sama maanantai kun mitään ei kuitenkaan tapahdu.

DSC_0062

Tai no mitään ja mitään – aina tapahtuu jotain kuitenkin. Ihan vastottain kirjoitin elämästäni höttöpäänä ja siitä, että näin on ihan hyvä ja ettei minua esimerkiksi opiskelun eteneminen huolestuta. Periaatteessa näin on edelleen, sillä en minä tässä ole humpsahtanut mihinkään apaattisuuteen ja täydelliseen aikaansaamattomuuteen.  Mutta myönnetään, että näin päivien vaihtuessa viikoiksi ja viikkojen kuukausiksi ja kalenterin lehtien kääntyillessä sitä alkaa pikkuhiljaa kaivata sitä loppuvuoden flowta, sitä tuotteliaisuutta, energiaa, ajatuksen virtaa. Sitä kun ei ollut ihan näin tahmainen ja höttö.

DSC_0070

Olen jossain välitilassa.

Ehkä helmikuut on vähän sellaisia välitiloja.

DSC_0080

Hullaannuin mökillä valon määrästä. Tuntui, kun se olisi yhtäkkiä saapunut. Ilmoittanut, tässä olen. Kuinka aamulla puoli kahdeksalta ei ollutkaan enää pilkkopimeää ja kuinka hämärä alkoi saapua vasta iltapäivällä puoli viiden aikaan. Valo innoitti minut kuvaamaan kameralla pitkästä aikaa.

Huomasin räpsineeni valoa ja mennyttä kesää.

27939547_1001002423380085_1184553261_n

Että tässä sitä ollaan, välitilassa. Nuhjuisena, ja ränsistyneenä, hieman unohtuneena. Ja odottaen sitä jotain parempaa, tarttuen ahnaana helmikuun lupauksiin keväästä, joka ei kuitenkaan ole täällä aivan vielä.

DSC_0069

Ja tässä sitä ollaan, jälleen yhdessä maanantaissa. Kalenteriin on kirjattu siivoa ja lue uuden työn paradokseista. Tartun niihin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: