Aikatauluta mut

Ei mitään kissoista? Pikkulintukirjaa tai ”näin olen parempi palvelija” -selfhelppiä? Mitään edes kalastuksesta tai hiirestyksestä? Kiipeilytelineen kausisomistamisesta tai kissanmintun viljelyksestä? Oikeesti hei?

IMG_20180213_173513_900

Ylläoleva kuva teksteineen on alkuviikolta. Että nii nii, kaikkee muuta tää henkilökunta opiskelee, mutta ei niinku mitään tärkeetä.

Tosin aika puolivaloilla tämä alkuvuosi on mennyt sen kaiken muunkin opiskelun osalta. Jonkinlainen lukko on ollut päällä: mikään ei ole oikein inspiroinut, lukeminen tai luentojen katsominen on ollut hauki on kala -suorittamista, ajatus ei ole lähtenyt lentoon tai edes räpiköinyt sinne päin ja kirjoittaminen, hitto vieköön, on tuntunut pakolta.

Tämän viikon aikana lukko on lähtenyt avautumaan. Naristen ja kitkutellen, mutta avautumaan kuitenkin. Pääsin sisään erääseen oppimistehtävään, löysin kirjoittamiseen punaisen langan. Ei täällä edelleenkään mikään flow-tila ole päällä, niin kuin parhaimmillaan on ollut, mutta kuitenkin mummot ja hanget ja mitä kissanhäntiä niitä nyt on.

Nyt loppuviikosta, eilen ja tänään, ollaankin sitten oltu aivan opiskelun ytimessä eli lähipäivillä Jyväskylässä. En voi kyllä muuta sanoa, että ei olisi voinut parempaan saumaan tämä kirjoitusviestinnän perusteiden -kurssi sattua! Ollaan puhuttu muun muassa kirjoitusprosessista, sen haasteista ja niiden voittamisesta. Hei kukkuu, kuuleeko kohtalo!

Lisäksi nyt yllättäin koko alkuvuoden kroonistuneen lorvailun ja aikatauluttomuuden (tai siitä välittämättömyyden) jälkeen olenkin yhtäkkiä siinä tilanteessa, että minulla menee päällekkäin kolme kurssia ja niissä neljä erittäinkin eri tyyppistä tehtävää. Näihin tehtäviin liittyy vertaisarviointeja, verkkotapaamisia, yhdessä työskentelyä, luonnoksia, palautteita. Lisäksi niistä neljästä tehtävästä kolmella on deadline heti maaliskuun alussa.

Deadline! Ihan oikea deadline! Riemastuin tästä ajatuksesta suuresti, siitä, että olen hetkellisesti ainakin aikataulutettu. Ja vaikka suuresti nautinki työskentelystä yksin niin juuri nyt ja juuri tähän minä tarvitsinkin elämääni raamit ja jonkun sanomaan, että nyt nainen höpinää tötteröön!

 

Yksi ajatus artikkelista “Aikatauluta mut”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: