Always look on the bright side of life

…di dam di dam di dam di dam, hän vihelteli menemään.

Olen jostain syystä ollut kuin rautakanki persiössä ja hiekkaa sanonko missä jo päivätolkulla. Jostain syystä minua on vaivannut jokin ärtyneisyys, jokin alavireisyys, jolle en ole löytänyt mitään syytä ja mitä en osaa kohdistaa mihinkään erityiseen. Joka tapauksessa fiilis on ollut sellainen kuin joku vetäs kynsillä liitutaulua non-stoppina.

Niinpä päätin, että tänään ei narista. Tänään löydetään iloisia ja ihania mukavuusasioita tästä ihan tavallisesta arjesta. Ja tänään ei myöskään lisätä sen mukavuusasian perään sitä hemmetin muttaa. Et nyt niinku loppu se,”…mutta jaadijaavittumitäpaskaa” -itsensä masentaminen ja ilon alentaminen.

29665872_1028251500655177_1766720632_n

JOTEN!

Tänään paistaa aurinko ja on lämmin! Mittari keikkuu nollan tienoilla, tai ehkä jopa plussan puolella jos oikein siristelee ja positiivisuusmielikuvittelee.

Tästä syystä Keinonen, Siiri, Martta ja kumppanit saivat kaahottaa tarhassaan sydämensä kyllyydestä ilman, että komentelin kevätpäisiä ja iloisen pörhöisiä kotkoja takaisin mökkiin.

Myös luonnon linnut ovat tänään jotenkin erityisen äänekkäitä (tai niin ainakin minusta tuntuu!) ja pyörää hangesta kaivaessani korviini kantautui jos vaikka millaista tviit tviittiä ja sirputusta. Myös tikka tarmokkaasti rätätätätätättäätti johonkin puunrunkoon jossain ihan lähellä.

Kaivoin pyörän hangesta!

Tänään aamulla minulla oli valmiiksi kannetut puut pönttikseen ja miehellä vastaavasti eväsrasiallinen rakkautta, sillä perheemme ikuisuusneuvottelut etenivät illalla jälleen ansiokkaasti.

Ryhmätyö, joka oli viedä minulta viimeisenkin pisaran kärsivällisyyttä, hermoja ja uskoa ihmiskuntaan, etenee kuin eteneekin sumplikkaasti ja aikataulussa.

Kandiryhmän ennakkotehtävät, jotka siis tehtävä ennen ensimmäistä tapaamistamme huhtikuussa, on julkaistu ja pienen jännityksen (siis osapuilleen hyperventiloinnin ja olohuoneen ympäri juoksun) siivittämänä odotan tämänkin kurssin todellista käyntiin pyörähtämistä ja etenemistä.

No siis neilikat hei.

Me karataan huomenna pääsiäiseksi mökille ja pelkästään se ajatus tekee maailmasta ja elämästä ihan PARASTA!

29746123_1028252413988419_540144776_n

Myös ihana smagardi kirjoitti tänään ilahduttavista asioista. Laitetaan hymyä kiertoon ja kerro sinäkin omasi! ❤

Pssst! Laitoin tämän postauksen alussa taustalle soimaan tuon otsikossa komeilevan biisin. Juutuubi jäi itsekseen pyörimään taustalle ja juuri nyt siellä soi

I’m walking on sunshine (Wow!)
I’m walking on sunshine (Wow!)
I’m walking on sunshine (Wow!)

5 vastausta artikkeliin “Always look on the bright side of life”

 1. Seksiä ilmassa!! Siis kirjaimellisesti;) Katselin parvekkeelta kun tinttipari lirputti ja jahtaili toisiaan=)
  Yksi viime aikojen iloista on ollut lukea sun blogia, todella hyvää tekstiä ja hauskoja painotuksia;)
  Mukavaa mökkiä.

  Liked by 1 henkilö

  1. Voiiii tintit! 😶

   Ja suuren suuri kiitos kehuista ja siitä kun oot tiesi tänne löytänyt! 🙂 Itse tosin tänään viimeksi ilahduin taas valtavasti omasta kirjallisesta lahjakkuudestani luettuani postaukseni uudestaan. Siis ”jostain syystä — jolle en ole löytänyt mitään syytä”. Jep jep. 😂

   Tykkää

 2. Noiden asioiden lisäks mitkä tänään aamusella kirjasin on ilahduttanut jo myös

  ….kollega toivotti asiakkaalle hyvän pääsiäisen sijaan vahingossa hyvää juhannusta.
  ….Antti Autio jakoi miun eilen keikallaan ottaman kuvan niiden instastoryssä ja meinasin vähä ilopissata housuun.

  Ja edelleen ne neilikat. Ei edelleenkään narsissit, vaan neilikat. :’D

  Liked by 1 henkilö

 3. Aurinko ja räystäillä kimaltelevat jääpuikot.
  Onnistunut kananmunien värjäys riemastutti niin, että kuskailin korissa kelliviä kaunokaisia huoneesta toiseen ja esittelin perheelle, joka taasen on koossa saman katon alla pääsiäiseksi.
  AIvan ässää on se, että olen sisäistänyt virkkausmallin niin, että voin vemputella koukkua ja samalla miettiä muutakin kuin että ”viisi ketjusilmukkaa ja se semmonen ei-silmukka ja sitten kymmenen ja käännöksessä pylväs ja…”

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: