Pöpelikössä rempataan – näkemyksiä kaivataan!

Tsiisus kraist!!! Hoksasin vasta nyt, vieraalla koneella ja ilman kirjautumista blogiin tupsahtaessani, että tää sivuhan on ollu oikeaa mainosten sillisalaattia! AAARGHHH! Pyydän siis nöyrimmästi anteeksi teiltä lukijat kun olette joutuneet moisessa sotkussa seikkailemaan. Mainokset eivät ole näkyneet minulle itselleni, johtuen ilmeisesti siitä, että olen aina ollut kirjautuneena sisään.

No, nytpä laitoin muutamia roposia likoon ja jatkossa blogini on mainoksista vapaa. Samalla osoite hieman muuttui – nyt ollaan ihan oikeesti Pöpelikössä vaan, eli jatkossa hölötykseni komeilevat popelikossa.comin alla. Jee!

En tiedä onko kevät vai mitä, mutta jotain muutoksen tuulia meinaa muutenkin korvien väliin puhallella. Mietinnässä siis on, että laittaisiko blogin ulkoasua jossain vaiheessa remonttiin ja jos laittaisi, niin miten. En todellakaan ole mikään velho tekniikan kanssa, mutta ehkä täällä WordPressissä osais jotain sorvatakin. Ehkä. Todellakin paino sanalla ehkä.

Syksyllä pykäsin tämän sivun vauhdilla pystyyn enkä hirvittävästi pysähtynyt ajattelemaan muuta, kuin että kunhan nyt vaan pääsis kirjoittamaan. Siispä nyt kysyn teiltä! Oisko jotain sanottavaa sivun käyttömukavuuksista? Korjausehdotuksia? Muutostarpeita? Rehellistä palautetta kaipaan ja jos tosiaan vaan osaan (ja kunhan joskus ois aikaa) niin ehdotusten perusteella voisin ainakin yrittää korjailla kenkuimpia juttuja.

Kuva

Mitenkään mihinkään liittymätön kuva, mutta pakko jakaa kun hykerrytti ja samaistutti tällä(kin) viikolla.

Ihanaista viikonloppua kaikille! Minä vietän viikonlopun Jyväskylässä, upeassa lämpöisessä auringon paisteessa. Pikkasen eri luokkaa on täällä kevät, mitä kotipuolessa… 😀 Huomenna lähipäiväilemään ensimmäiseen kandiryhmän tapaamiseen, mutta tänään jos ensin vähän viiniä.

10 vastausta artikkeliin “Pöpelikössä rempataan – näkemyksiä kaivataan!”

 1. Itsekin olen tietoinen, että sivustolla ilmeisesti saattaa muutama mainos näkyä. Niiden kai pitäisi sijoittua kuitenkin postausten loppuun. En ole asiaa tarkastanut vieraalta koneelta ja päätös omasta domainistakin on tehty, mutta ajattelin sitä tuonne blogin 3-vuotissynttäreiden tienoille. 😀

  Minusta Pöpelikkö on ulkoasultaan selkeä ja helppo navigoitava. Sen suhteen mulla ei siis mitään toivomuksia ole. Eipä kai minkään muunkaan. Eli saat vapaat kädet kaiken suhteen. 😀

  Liked by 1 henkilö

 2. Minulle sisältö ratkaiseen ja äänettömät mainokset ei haittaa muuten ovat kyllä saatanasta! Konekin piti hoitaa puolitoista vuotta sitten ihan vaan sen tähden että saa netflixin kun alkoi mainokset syövyttää sielua. Samaten ilmaantui postilaatikkoon ei mainoksia! -kyltti. Koska tässäkin asiassa on poikkeus : -Haribon pikkupentujen äänillä puhuvay äijänköriläät jaksaa naurattaa;D
  Itseitsekseen korjasi ilmeisesti bloggeri tuon sun osoitteen kun ei tarvinnut luetteloon mitään muuttaa eli linkki toimii normaalisti, which is nice. Om vaan sinnekin ja vapaat käpälät täältäkin ja hyvää JKL-weekendiä!! Kotikaupunkini on kaunis ja ihana ja täynnä kohtuu joviaaleja ihmisiä, meiltä ja muualta.

  Liked by 1 henkilö

  1. Hei kiva kuulla, että ei nyt ton osotteen kans tarvii kikkailla mitään. Jes.

   Mä alunperin WordPressiin majani pystytin kun lähdin karkuun Lilyn mainostulvaa 😀 Muuten varmaan kirjoittelisin edelleenki siellä.

   Tykkää

 3. AdBlockin kannattajana ja aktiivisena käyttelijänä en oo ees huomannut, että on jotain mainoksia täällä vilissyt. 😀 Pitäisköhän tsekkaa omakin tekele jonkun muun laitteilla, että tietäis mimmoseen mahdolliseen mainosviidakkoon tekstejään näpyttelee.

  Ja öö yhdyn yllä esitettyyn mielipiteeseen, kaikki hyvin Pöpelikössä. Kaikki toimii ja on selkeää, en ossoo sanoo mitää parannusehdotuksia. 😀

  Liked by 1 henkilö

 4. Tää yhtyis edellisiin kommentoijiin: osoite muuttui Feedlyssä itsekseen, tähänkin asti on AdBlock blokannu mainokset joten en oo hoksannut niistä marista – oisin ehkä saattanut sen tehdäkin, musta kun on tullut kärttyisä vanha akka 😉

  Ainoa miinuspuoli tässä on se, että mä en voi ”tykätä” mistään – muuten kuin kirjoittamalla, että tykkään. Tää vaatii kirjautumisen, että voi tykätä 😦 No eihän se tietty iso juttu ois, mutta kun joka paikkaan pitää nykyään kirjautua.. No, sehän ei oo sun vika, että tää toimii niin 😀

  Tää on ihan hyvä just näin!

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: