Mihin heinäkuusta katosi viikko?

Joo hei, ei oo miusta kuulunut melkein viikkoon täällä. Viimeksi valitinkin kuumuudesta eikä kulunut viikko ole muuttanut tilannetta kuin korkeintaan tukalammaksi. Pää on sulanut niin höttöiseksi ja veteläksi, että ei ole jaksanut edes ajatella kirjoittamista saati, että kykenisi muodostamaan kokonaisia lauseita. Samalla muutenkin somemaailma on kuin vahingossa jäänyt sivuseikaksi, vaikka normaalisti olenkin sen suurkuluttaja. Hätäiseen on jaksanut keskittyä muiden tarinoihin ja kuviin (hyvä jos niihinkään), mitään omaa ei juurikaan ole jaksanut tuottaa mihinkään. Sen sijaan olen hei elänyt täällä oikeassa maailmassa oikeiden ihmisten parissa, iik!

37290255_1108657329281260_480359025104388096_n

Minulla heinäkuinen helleviikko meni

Mölkyn pelaamiseen ja kun sitä ei enää kuumuudessa, edes iltaisin helpottavassa, jaksa on pöytään kannettu jatsia, trivial pursuitia ja aliasta.

Aidon shampanjan juomiseen, vesimeloneihin ja mansikoihin, ruuan asemasta hedelmäsalaattiin ja sitruuna-marenkijäätelöön, hieman suolastukseksi savulohta.

Kummatytön kanssa kummailuun, perunamuussiin ja kalapuikkoihin, iltapalajäätelöihin ja lounaskarkkeihin.

Joka päiväiseen uimassa läträämiseen ja selällään järvessä lillumiseen. Kun rannalta pääsee takaisin kotiin olisi jo valmis menemään heti takaisin. Oikeastaan vedestä tai veden läheisyydestä ei olisi suotavaa poistua ollenkaan.

Nuorisotutkimuksen lukemiseen silmäilyyn, sen toteamiseen, että hei nyt ei pysty ja keskittyminen muihin asioihin, kuten saunomiseen, ihmisten tapaamiseen ja hien valuttamiseen ihan vaan hengittämällä ja olemalla olemassa.

Opinnot eivät siis ole edenneet.

Eläinparkojen säälimiseen. Kanat kaivavat tarhaan kraatereita, joissa makoilevat päivät, ja hei tiesittekö, että kanatkin osaavat läähättää? Koira makaa taljana lattialla ja yritän helpottaa sen oloa valelemalla vatsaa viileällä vedellä ja heittämällä sen päälle kylmän märän pyyhkeen (joka viittana se kulkee talossa kuin kuningas tai teräsmies).

Kuolevan pihanurmikon seuraamiseen ja lötkähtäneisiin kukkapenkkeihin, kasteluveden kantamiseen ja pulleiden vihreiden tomaattien ihasteluun, metsämansikoiden syömiseen.

Helteestä valittamiseen noin joka toinen minuutti.

Viikonlopuksi on luvattu sateita ja ukkosta, ja me painumme mökille. Toivoisin vihdoinkin hieman helpottavan ja sääennuste lupasi minulle, että lämpötila saattaa laskea jopa plus kahteenkolmeen. Niin tai näin, mökillä on edes jorpakko minulle ja koiralle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: