Vaihtoehtoinen todellisuus

Inspiroiduin edellisestä postauksesta ja teidän lukijoiden kommenteista leikittelemään vaihtoehtoisilla oman elämänkuluilla. Miltä oma elämä näyttäisi, jos olisikin tehnyt kaiken aivan toisin tai minulle olisi jaettu aivan eri kortit? Mielikuvissa kaikki näyttäytyy tietenkin aina hohdokkaampana, kuin mitä todellisuus ehkä olisi…

38775100_1101777009991314_3183249418413408256_n

Mutta mitä jos…

olisin pyöräyttänyt muksun, tai muutaman, vuosia sitten, niin olisin nyt yksi niistä, jotka tihrustavat Facebookissa lapsensa koulutaipaleen alkua, olisin herttainen ja ymmärtäväinen muumimamma, kotimme olisi aina lasten kavereille avoin ja tuoksuisi pikkuleiville, lapsemme olisivat hyväkäytöksisiä ja kilttejä, meillä ei koskaan riideltäisi eikä sairastettaisi korvatulehdusta.

olisinkin sinkku ja asuisin ison kaupungin keskustassa, elämäni olisi täynnä jännittäviä treffejä ja ystäväpiirini olisi laaja ja mielenkiintoinen, osaisin käyttää huulipunaa ja olisin rohkea ja itsevarma.

opiskelisin yliopistossa ja suurin osa ajasta menisi halvan punaviinin litkimiseen ja huokailuun, miten yliopistossa opiskelu on rankkaa, mutta rankkuus johtuisi todellisuudessa vain siitä, että aika menisi niin paljon opiskelijakavereiden kanssa hengailuun (ja sen halvan punaviinin litkimiseen).

olisinkin saanut lähteä teininä opiskelemaan medialukioon, jatkanut siitä kirjoittamisen opiskelua ja olisin nyt kuuluisa luomisen tuskaa kipuileva boheemi kirjailija tai kolumnisti, joka polttaisi ketjussa tupakkaa, ajattelisi viisaita ja latkisi sitä halpaa punaviiniä.

olisin päätynyt asumaan Oikeasti Korpeen, jossa minulla olisi lampaita, kanoja, koiria, kissoja, ankkoja, perunapelto ja kasvimaa, marjametsät ja villiyrtit ja eläisin aivan omavaraisina marttoina hilloten, mehustaen, säilöen, kuivaten ja kehräten lankaa.

en olisi ottanut koskaan yhtään lemmikkiä, ja kotini, vaatteeni sekä petini olisivat karvattomia.

jos olisin hemmetin rikas syntyjäni tai voittanut lotossa, en tekisi päivääkään töitä, vaan matkustelisin ympäri maailmaa ja pohtisin haluanko syödä seuraavan aamiaiseni Lissabonissa vai Venetsiassa.

Miltä sinun vaihtoehtoinen todellisuutesi näyttäisi? 😀 Kerro kommenteissa tai nappaa tästä postausideaa, näitä on mielestäni hauskaa lukea!

 

 

6 vastausta artikkeliin “Vaihtoehtoinen todellisuus”

    1. No ÄLÄ! Rikillä on just karvanlähtö päällä, joten asia todellakin on mielen päällä juuri nyt. Elukka näyttää kapiselta ja lattiat karvaa täynnä, vaikka koiraa harjais ja imuria heiluttas päivittäin. Plus neljä kissaa päälle! 😬

      Tykkää

  1. Oi apua, jos saan itsestäni sen verran irti jonain tulevana vapaahetkenä tahi -päivänä, niin voisin tarttua tähän aiheeseen todellakin.

    Ja mitä tuohon karvattomuuteen tulee, niin tässä asunnossa ei ole eläinten karvoja, mutta auta armias tätä irtohiusten määrää ihan joka paikassa. Jos en paremmin tietäisi, niin luulisi tätä menoa olevansa jo kalju. Naurettavinta oli joskus kun vielä exän kanssa asuttiin yhdessä (vaikka oltiin erottu aikaa sitten, joo yhteinen asunto aiheutti kaikkia kivoja tilanteita) ja hän sitten ilmoittamaan, että oli kesken työpäivän vessareissun löytänyt hiukseni boksereistaan. Tjooh, ole hyvä vaan.

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: