Duhadedä daisdelee

SNORGHH TRÖÖT!

En tiedä johtuuko siitä, että käväisin viikonloppuna pitkästä aikaa omien pienten ympyröiden ulkopuolella viettämässä Jyväskylässä lähipäiviä vai siitä, että tapasin pari kertaa flunssaista ystävääni, mutta jostain onnistuin noin niinku sekunnissa imuroimaan itseeni flunssapöpöt. Harvoin minä kyllä sairastan, mutta nyt kun olen elellyt tyytyväisenä omassa kuplassani, niin ilmeisesti pienikin sosiaalistuminen on portti helvetin kauhuihin räkäliinojen ja kuuman teen maailmaan.

Onneksi juuri nyt, siis ainakin vielä reilun viikon verran, elämä on varsin seesteisissä uomissaan esimerkiksi opiskelun suhteen. Ei siis tarvitse pää punaisena ja räkää täynnä suorittaa sata lasissa kaikkea. Oma kandiluonnos on palautettu opponoitavaksi eli palautetta odotellessa en sen eteen aio tehdä mitään. Opiskelukamun työn puolestaan vertaisarvioin tänään ja englannin kurssilta on vain pari pientä kotitehtävää, jotka ehtii raapustella kasaan mainiosti ensi viikollakin.

Normaalia elämää tässä kuitenkin toki on pystyttävä pyörittämään jollain tavoin, että ihan en avuttomaksi, niiskuttavaksi ja kröhiseväksi sohvaperunaksi voi heittäytyä. Sitäpaitsi viikonlopuksi on tarkoitus mennä mökkeilemään ja lillua paljussa (höyryhengitystä, eikö!) ja siinä sivussa vähän juhlistaa mun synttäreitä, niin ei minulla nyt kertakaikkiaan ole aikaa olla raasu! (Fiksumpi tyyppi ehkä lepäisi tämän viikonlopun, mutta.)

40838692_1367863973349804_1838134062955364352_n

Niinpä olen täällä nyt pieniä taisteluliikkeitä tehnyt flunssan karkottamiseksi tai ainakin olon helpottamiseksi. kuten

lämmittänyt pönttöuunia karkottaakseni koleuden ja kosteuden nurkista

tuprutellut pitkästä aikaa diffuuserilla piristävää appelsiinia huoneilmaan

kiskonut mukitolkulla inkivääriteetä hunajalla

poltellut kynttilöitä ihan vaan, koska hyvä fiilis on hyvä fiilis

valjastanut koiran sohvannurkkaan varpaanlämmittimeksi

tuijottanut Modernia Perhettä, koska se ei vaadi aivoilta mitään ja antaa silti niin paljon

vetänyt shotteina Frantsilan detox puhdistustippoja ”puhdistamaan kehoani sisäisesti ja voimaantumaan esimerkiksi väsymyskausina”. Vinkin näihin sain joskus Jennalta Tuulenpolulta ja kyseessä on siis luomuyrttiuuteseos. Toivottavasti nämä toimivatkin, nimittäin ei tätä ihan huvikseen juo…maku on jäätävä, asteikolla hyvä-paha.

siivoillut kotia hieman, sillä siisti ympäristö on yhtä kuin stressitön ja leppoisa mieli

tunkemalla runsaasti chiliä ruuan sekaan (no, ainakin tukkoiselta tuntunut nenä aukesi, jos ei muuta)

vakuuttanut itseni sillä, että jäätelö auttaa aina

DSC_0022 (2)

Dämmöddä diid dänne! Karheaa kurkkua, aivastelukohtauksia, painavia silmiä ja kasvavaa paperitollovuorta lukuunottamatta, tai niistä huolimatta, minulla on yllättävän positiivinen vire päällä! 🙂

7 vastausta artikkeliin “Duhadedä daisdelee”

  1. Kyllä, varoitit! Ja aiemminhan olen sekoittanut isompiin määriin juomaa tai esimerkiksi smoothieta, jolloin maku ei ole ollut niin läsnä. Nyt sun ohjeistuksesta vedän tosiaan shottina ja voi jeesusmaaria. :’D

   Tykkää

 1. Tsemppiä sairastamiseen! ❤ Sain kans ite kunnon flunssapöpön viime viikolla semmoselta vajaan metrin mittaselta lempiukkeliltani ja lauantaista asti oon räkiny menemään täällä sohvan pohjalla. Tällä hetkellä ääni on kuin murrosikäisellä pojalla ja huomenna pitäis jo taas mennä töihin – saas nährä kuin käy. :’D

  Liked by 1 henkilö

 2. Jäätelö auttaa aina, toden sanoja lausut!
  Ja chili myös❤️
  Tästä oiva aasinsilta siihen että pääsen kehuskelemaan Carolina Reaper-chilipensaan oman sadon ekan hedelmän SYÖMISESTÄ!
  No myönnän, olin nössö ja laitoin sen ruokaan enkä syönyt Sellaisenaan.
  Mutta kuiteski!! Tappajachiliä!

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: