30 kysymystä ja vastausta

Näissä neliöissä -blogin Iituhe haastoi WordPressin blogisisaret mukaan vastaamaan tähän blogeissa sekä Facebookissa iäisyyden pyörineeseen haasteeseen. Mikäpäs siinä, lähdetääs hömppään mukaan!

1. Avioliittoja? Ei ole kohdalle sattunut. Joskus olin sitä mieltä, että naimisiin minä en koskaan mene, mutta joskus kolmenkympin korvilla siitä alkoi kuitenkin semisalaa haaveilemaan. Olen saanut itseni kiinni myös katselemasta hörselöprinsessamekkoja, vaikka kuvittelin, että sellainen olisi minulle aivan liian tyttöä. Tätä nykyä olen, nähtävästi, mekon suhteen vakaasti sitä mieltä, että enemmän on enemmän.

2. Kihloissa? Kerran teinikihloissa ensi rakkauteni kanssa. Tätä huumaa kesti kaksi vuotta. Sittemmin eräs elämänsankari pyysi minua kihloihin myös, mutta siinä tapauksessa kyse oli selkeästi tahdosta omistaa minut. Kieltäydyin olemasta merkittyä omaisuutta. Nykyään kihlaus merkitsisi minulle kosintaa, naimisiin menoa.

3. Lapsia? Ei ole.

4. Lemmikkejä? Saksanpaimenkoira Riki, neljä kissaa (Pikkunen, Trio, Mustis ja Amen), kanat Martta, Hertta, Siiri, Veera, Pikkukananen, Merja ja Keinonen sekä kukot Johnny Winter ja Matti.

5. Leikkauksia? En ole onneksi leikkauspöydälle päätynyt. Muutenkaan en ole onnistunut telomaan itseäni niin pahoin, että lääkärireissuja olisi tullut leikkausta vaativissa merkeissä. Kerran lapsena koiranpennun hampaat osuivat silmäluomeen ja sen seurauksena ommeltiin muutama tikki.

6. Lävistyksiä? Neljä lävistyslävistystä. Kielessä, navassa ja naamavärkissä kaksi, joiden nimeä en muista. Korvisreikiä on kahdeksan, mutta en tule pitäneeksi korviksia muutoin kuin yhtä rengasta rustosta.

7. Tatuointeja? Kaksi. Vuosikausia on ollut suunnitteilla kaksi lisää, mutta käytönnön asteelle homma ei ole edennyt.

Picture_20181005_110613156

8. Muuttoja? Perheeni kanssa olen asunut kahdeksassa eri osoitteessa. Muutettuani 17-vuotiaana omilleni on osoitteita kertynyt viisi.

9. Ottanut lopputilin? Tavallaan joo. Sain keikkatöiden jälkeen vakipaikan nykyiseltä työnantajaltani, joten lopetin tuolloin henkilökohtaisen avustajan hommat.

10. Ollut saaressa? Kyllä. Muutama kesä sitten melottiin saareen ja yövyttiin siellä kaksi yötä teltasta. Saareksi kai voidaan laskea myös lomareissut Gotlantiin ja Sisiliaan.

11. Autosi? Minulla ei autoa ole sen enempää kuin ajokorttiakaan, mutta meillä on farkku Audi. Se on musta. Ja siinä on neljä rengasta ja ratti.

12. Ollut lentokoneessa? Useita kertoja ja tälläkin hetkellä on aivan valtaisa matkakuume!

13. Onko joku itkenyt vuoksesi? Aivan varmasti on.

14. Ollut rakastunut? Kyllä. Myöskin niihin sammakoihin, joista ei koskaan tullut prinssiä. Tälläkin hetkellä olen rakastunut, mutta tää tapaus on ehtaa prinssikamaa.

15. Ollut ambulanssissa? Kerran.

16. Luistellut? Viimeksi yläasteella. Se on myös viimeisin kerta kun olen hiihtänyt. En tiedä kumpaa lajia vihasin enemmän enkä oikeastaan edes osaa kumpaakaan kovinkaan hyvin enkä asennevammaisena aio myöskään opetella.

17. Surffannut? En ole.

Picture_20181005_110703726

18. Ollut risteilyllä? Elämäni ainoa varsinainen risteilykokemus taitaa olla abiristeily. Muutoin on kyllä tullut paatilla seilattua, mutta en laske niitä risteilykategoriaan kuitenkaan.

19. Ajanut moottoripyörää? En, mutta kyydissä olen ollut monta kertaa!

20. Ratsastanut hevosella? Voiko sen laskea ratsastukseksi, jos olen tojottanut selässä ja joku on taluttanut? Jos, niin sitten olen. Joskus lapsena. En ole koskaan ollut mikään heppatyttö, vaikka lapsuuden kaveripiirissä näitä oli useampi.

21. Lähes kuollut? Ehkä.

22. Ollut sairaalassa? Kyllä.

23. Suosikki hedelmä? Tämä on vaikea! Hmm. Hedelmähimoissa taitaa useimmiten tulla napattua kaupasta viinirypäleitä. Vesimeloni on toinen, josta sekoan, mutta jota olen liian laiska pilkkomaan itse. Oikein mehukkaat nektariinit on myös herkkua!

24. Aamu vai ilta? Ilta ehdottomasti.

25. Lempiväri? Tämäkin on vaikea! Rakastan värejä. Päälläni on useimmiten mustaa, mutta kotini sisustus loistaa useissa eri väreissä.

26. Viimeisin puhelu? Nyt pitää ihan tarkistaa puhelimesta, sillä välttelen soittelua viimeiseen saakka. Aaaa! Eilen Jere soitteli kaupasta, että ostetaanko mökille kolmen litran vai viiden litran kattila.

27. Viimeisin viesti? Messengerissä Tuulenpolun Jennan kanssa viestiteltiin viimeksi.

Picture_20181005_110639610

28. Kahvi vai tee? Olen ollut aina vannoutunut ”kahvia minulle ja mustana perkele” -tyyppi, mutta mennyt ja tämän hetkinen syksy ovat kaivaneet minusta esiin teen lipittelijän.

29. Kissa vai koira? Molemmat löytyy, mutta pohjimmiltani olen selkeästi kissaihminen.

30. Paras vuodenaika? Ehkä se hetki, kun kevät vaihtuu kesäksi, kesäkuu. Lämpö ja riehakas tuore vihreys, lupaus kaikesta ihanasta.

Tähän haasteeseen voi tarttua ken itse haluaa! 🙂

3 vastausta artikkeliin “30 kysymystä ja vastausta”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: