Marraskuinen mieli ja koti ( + tsekkaa UPEA Ikihetki sisustustyyny-arvonta!)

Kyseessä kyllä kaverilta pitää aina saada tukea, hei -tyyppinen yhteistyö. Ei siis kaupallinen yhteistyö tai muutenkaan tipu minulle mitään hyödykkeitä tästä.

Picture_20181115_192735911

Some täyttyy tasaiseen tahtiin marraskuumärinästä. Pimeetä, harmaata, vielä harmaampaa, sumusadetta, vesisadetta, sadetta, märkää, inhaa, liiskaantunutta, vettynyttä. Väsymystä väsymyksen perään, nuhjuisuutta, viininhimoa, kynttilöitä, uupumusta ja siis ihan pelkkää paskuutta. (Johonkin väliin pirskahtelee kyllä jotain jouluhulluusenergiahiplettityyppejä, mutta ne vielä toistaiseksi scrollaan yli).

Omaan mieleen tämä märinä on iskostunut yllättävän vähäisesti, vaikka eletäänkin jo tämän kökkökuukauden puoliväliä. Siis toki olisi ihanaa jos olisi ikuinen kesä ja kyllä tämä pimeys ja märkyys syöpi naista, etenkin kun yövuoroa tekevänä (itse sitä kylläkin haluan, eipä sillä) valonpilkahdukset jää välillä erittäinkin minimiin. Mutta toisaalta yövuorot tietävät myös useita vapaapäiviä, jolloin sitten ehtii nähdä, että tuolta se aurinko kai tuli ja tonne se meni.

Picture_20181115_192725354

Picture_20181115_192711799

Itselläni mielen valoisuuteen aivan taatusti vaikuttaa se, että elämässä on juuri nyt meneillään kaikkea jännää. Töihin paluu, opintojen jatkaminen ja arkea välillä katkaisevat reissut Jyväskylään sekä uusien ovien avautuminen kirjoittamisen opintojen merkeissä. On siis niin paljon kaikkea, ettei mieli ole ehtinyt havahtua siihen, että vittu mitä paskaa on tämä.

Totta on tosin sekin, että eipä marraskuussa paljoa huvittele liikkua mihinkään eikä kyllä paljon ehdikään, kun se pimeys haukkaisee suuren osan vuorokaudesta. Tämmöselle kotihiirelle sekään ei sinällään ole ongelma, mutta okei, kyllähän se seinien tuijottelukin äkkiä käy puuduttavaksi. Niinpä tärkeää on tehdä, etenkin syksyisin ja talvisin, siitä omasta kotiluolasta miellyttävä ja viihdyttävä. Mitä se sitten itse kellekin tarkoittaa.

IMG_20181102_092817_712

Minulle se tarkoittaa ihan niitä perinteisiä: pieniä valonlähteitä siellä täällä, kynttilöitä, viherkasveja, tyynyjä, vilttejä. Nämä postauksessa olevat kuvat olohuoneesta on otettu silloin, kun maailmassa oli olemassa vielä valo. Tosin Joku ei ole vieläkään saanut aikaiseksi viedä mattoja pesulaan (kuinka monta kuukautta olen tästä puhunut?), joten kokonaiskuvia ei tipu ennen kuin. Eli matottomuuden tuomasta kolkkoudesta ja kalseudesta täällä kuitenkin voidaan märistä…sitä lukuunottamatta mainiosti täällä edelleen viihtyy, ilman luonnonvaloakin.

Olen kiltisti ja säntillisesti poltellut loppuun viime vuotisia kynttilänjämiä ja nyt olen lopultakin siinä tilanteessa, että saan luvallisesti mennä kauppaan ja riehaantua uusista ihanista. Vähän myös polttelisi mielessä söpöiset hyasintit, vaikka mitään jouluhöösää en siis tässä vaiheessa vielä kaipailekaan. Joka tapauksessa, hoksasin tässä juuri, että en ole vissiin muutamaan vuoteen (?) tullut hankkineeksi mitään uutta näin niin kuin sisustusrintamalla. Siis uutta uutta, kierrätyskamaa on kyllä tullut etenkin olohuoneen raahattua yhtä jos toista…pienesti siis kyllä mieli tekisi uudistua!

Picture_20181115_192806396

…jaaa tästäpä päästään kätevällä aasinsillalla iik ihanaan Ikihetkeen sekä yhteistyöhön, joka ei ole yhteistyö! 😀 Olen huokaillut Marian, pääasiassa luontoon liittyviä, kuvia jo vuositolkulla ja nyt bongasin, että hän on tänä syksynä pistänyt pystyyn upean Ikihetki-verkkoputiikin! Verkkokaupassa on myynnissä muun muassa tauluja, kortteja, julisteita ja tyynyjä ja kaikessa inspiraationa toimii Suomen mahtava luonto. Siis tämä parikymppinen nainen saa marraskuunkin näyttämään kiehtovalta! Tuotteet on valmistettu hänen ottamistaan uniikeista luontokuvista ja ne valmistetaan laadukkaasti kotimaassa. Lisäksi ostamalla Ikihetki-verkkokaupasta tuetaan samalla luonnosuojelutyötä. Niin ja mainittakoon vielä, että häneltä voi ostaa myös valokuvauspalveluita erilaisiin tapahtumiin ja tarpeisiin.

Bongasin myös, että Ikihetken Facebook-sivuilla on meneillään i h a s t u t t a v i e n sisustustyynyjen arvonta! Sain luvan jakaa tätä arvontaa täällä blogissa, vaikka samalla toki sahaankin omaa jalkaani jos onnistun houkuttelemaan lisää osallistujia kilpailemaan näistä

45825693_2148550578730193_2885952460789121024_n

Arvonta-aikaa on vielä jäljellä 23.11. saakka! Ja arvontaan osallistut siis Ikihetken Facebook-sivujen kautta, minulla ei ole tähän mitään osaa eikä arpaa muutoin kuin iloisena viestintuojana! 🙂

Yksi ajatus artikkelista “Marraskuinen mieli ja koti ( + tsekkaa UPEA Ikihetki sisustustyyny-arvonta!)”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: