#2 Alekoodi ripsienpidennysten laittoon tai huoltoon!

Pöpelikön joulukalenterin toisen luukun takaa paljastuukin Tmi Tiia Kisonen! Tämä on kyllä kaverilta pitää aina saada tukea, hei -tyyppinen yhteistyö eli minulle ei tästä rahallista tai mitään muutakaan hyödykkeellistä etua synny. Mutta sainpa puhuttua teille 20 % alekoodin ripsienpidennyksien laittoon tai huoltoon ja näin levitettyä joulumieltä ja iloa ja hiplettiä sinne ja tänne! Jeij!

Nyt siis Joensuun ja lähiympäristön leidit huomio! Tiia tekee siis ripsiä Joensuussa ja tämä alekoodi koskee kaikkia ripsiin liittyviä palveluita mitä hänellä on tarjolla. Klassisia, volyymeja, hybrideja, uusien laittoja ja vanhojen huoltoja.

45876454_938764099658520_3515246430434361344_n

Aikaa varatessasi tai paikalle saapuessasi siis mainitse Pöpelikössä-blogi ja tadaa, 20% alekoodi on käytössäsi! Koodi on voimassa koko joulukuun ajan eli nyt vaan laittamaan pikujouluksi, jouluksi tai uudeksi vuodeksi räpsyttimiä kuosiin.

Mainittakoon vielä, että joensuulaiset voivat varata ajan Slottin kautta, muut Facebookin kautta, puhelimitse tai Instagramissa @tmitiiakisonen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: