#9 Munankuorimosaiikki [kirja-arvonta!]

Pöpelikön joulukalenterin luukun yhdeksän takaa paljastuu ihanan ihana munankuorimosaiikki-kirja arvottavaksi lukijoiden kesken!

dsc_0023

Kirjoitin keväällä vuonna 2017: ”Vaikka kirja onkin ollut minulla tosiaan jo vuoden-pari, niin olen saanut aikaiseksi näperrettyä vasta yhden ruukun. Huraa.” No, nyt edetään joulukuuta 2018 eikä tuotteliaisuus ole tuosta edistynyt! Oikeasti kyseessä on aivan superihastuttava kirja ja eipä montaa sivua tarvitse selailla kun inspiraatiota alkaa pukata. Valitettavasti tässä osoitteessa inspiraatio kädentaitoja vaativissa tehtävissä hyvin harvoin etenee käytännön tasolle saakka, vaikka kovasti haluaisinkin olla sellainen supermartta ja tee-se-itse-nainen.

dsc_0025

Niinpä ajattelin, että laitetaas tämä ihanuus kiertoon vaikkapa blogiarvonnan kautta! Kyseessä ei siis ole uuden uusi kirja, vaan se on majaillut minun kirjahyllyssäni, pari kertaa sitä on lehteilty ja kerran tosiaan yhtä ohjetta hyödynnetty. Minun mielestäni kirja kuitenkin on aivan uutta vastaavassa kunnossa – tai jopa paremmassa, sillä minun hyllyssäni sitä ei ole rähmäkäpälöineet kuin vaan yhdet kädet! Aivan mainiosti minun mielestäni soveltuu siis vaikka joululahjaksi jos ei itselle ole tarvetta.

dsc_0026

Suosittelen tätä ehdottomasti kyllä kaikille, jotka näpertelystä tykkää! Kirjasta löytyy nopeista, helpoista ja yksinkertaisista ohjeista vaativiin ja haastaviin ohjeisiin. Tosi tosi plussaa se, että tarvittavat materiaalit ovat edullisia (tai jopa ilmaisia, niin kuin minäkin ensimmäiseen työhöni kierrätin vanhan saviruukun ja remontista jäänen liisterin!) ja helppo hankkia.

Kirjassa munankuorimosaiikilla on päällystetty rasioita ja purkkeja, kulhoja ja tarjottimia, lampun- ja kynttilänjalkoja, koruja, avaimenperiä, peilin- ja taulujen kehyksiä jopa huonekaluja. Munankuoria sommitellen voi tehdä myös tauluja ja kortteja. Luulenpa, että vain mielikuvitus on rajana! 🙂

dsc_0024

Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tähän postaukseen tai Pöpelikön Facebook-sivuille tämän nimenomaisen postauksen kommenttiosioon! Voit myös tuplata arpaonnesi kommentoimalla molempiin.

Osallistumisaikaa 13.12. saakka.  Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti vkon 50 aikana, joten MUISTATHAN JÄTTÄÄ MYÖS YHTEYSTIETOSI!

 

 

13 vastausta artikkeliin “#9 Munankuorimosaiikki [kirja-arvonta!]”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: