#21 Kiitollisuudesta (Tuoksuöljysekoitus+tuoksukivi ARVONTA)

Vuoden kiiruhtaessa hirmuista haipakkaa kohti loppuaan on hyvä katsastella aikaa hieman taaksepäin ja miettiä, että no mikä meni hyvin ja mistä olen kiitollinen.

Olen kiitollinen opiskelusta. Siitä, että sain olla opintovapaalla ja keskittyä vain opiskeluun. Siitä, että sain sosiaalityön aineopinnot kunnialla päätökseen ja kandidaatin tutkielmani erinomaisella arvosanalla. Siitä, että olen selättänyt pelkäämäni kieliopinnot (vielä ruotsia lukuunottamatta) ja siitä, että löysin sosiologian opinnoista jotain todella mieltä kutkuttavaa. Ja siitä, että pääsin sisään kirjoittamisen perusopintoihin, jotka aloitan ensi vuonna.

Olen kiitollinen töistä. Siitä, että minulla oli paikka mihin palata opintovapaan jälkeen. Siitä, että töissä kuunnellaan ja huomioidaan työntekijän omia tarpeita ja ominaisuuksia ja näin ollen olen saanut tehdä paljon ilta- ja yövuoroja. Olen kiitollinen palkkapäivistä.

Olen kiitollinen ympärilläni olevista ihmisistä. Siitä, että he ovat aina valmiina paikalla, vaikka emme tiiviisti yhteyttä pitäisikään. Siitä, että he ovat valmiita heittäytymään ja olemaan mukana esimerkiksi mahtavissa teemajuhlissa ja siitä, että he ovat apuna ja tukena eri asioissa sitä erikseen pyytämättäkin.

Olen kiitollinen Jerestä. Tästä voisin kirjoittaa varmasti hyyyyvin pitkän liirumlaarumin, mutta mennään nyt lyhyesti näin. 😀 Juuri nyt olen erityisen kiitollinen siitä, että Jere on seikkailunhaluinen ja helposti kaikkeen syttyvä – esimerkiksi äkkilähtö matkajokerina Kanarialle on jo aivan nurkan takana.

Olen kiitollinen terveydestäni! Tämä oli nyt aivan pakko tähän erikseen mainita, koska hoksasin, että sitä asiaa ei juurikaan tule ajateltua kuin vasta sitten kun jotain on pielessä. Olen perusterve tyyppi ja siitä jos mistä on syytä olla kiitollinen.

Mistä sinä olet kiitollinen?

Picture_20181220_150631946

No niin. Ja tästä kaikesta kiitollisuudesta päästään siihen, että näin blogin joulukalenterin ollessa loppusuorallaan haluan vielä muistaa teitä lukijoita ARVONNALLA. Mikäpä tähän teemaan paremmin sopisikaan kuin ihastuttava Kiitos-setti. Setti sisältää Danke-tuoksusekoituksen sekä minikokoisen neliapila-tuoksukiven.

Tuoksusekoitus tuo kotiin ”hedelmällisellä ja makealla appelsiiniöljyn sekä ruusugeraniumin kukkaisella tuoksullaan lämpöisen tunnelman”.  Kuvissa on minun omat kappaleeni tätä settiä (arvontaan totta kai lähdössä avaamaton setti lahjapussukassaan) ja ah! Tuoksu on aivan ihastuttavan raikas ja pehmoinen.

Lisäksi itselleni tuoksukivet ovat aivan uusi tuttavuus, joita nyt tällä kokemuksella voin todellakin suositella. Tähän saakka olen tuprutellut diffuuserilla huoneilmaan tuoksuja, joka siis sekin on kiva, mutta viime aikoina olen kaivannut jotenkin hienovaraisempaa ja miedommin nenä- ja mielihermoja kutkuttelevaa. Tuoksukivi on ollut minulla olohuoneen sohvapöydällä ja 1-2 tippaa öljyä on ollut juuri hyvä ja riittävä määrä omiin fiilistelytarpeisiin.

Picture_20181220_150709066

Tämän setin arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen tai Pöpelikön Facebook-sivuilla tämän nimenomaisen postauksen kommenttiosioon. Voit myös tuplata arpaonnesi kommentoimalla molempiin! Osallistumisaikaa 25.12. saakka! Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti vkon 52 aikana, joten muistathan jättää yhteystietosi. Paketti voittajalle lähtee kuitenkin vasta alkuvuodesta, sillä olen itse uuden vuoden vaihteen mualimalla.

PS. Jos tällaiset tuoksuhommelit, yrttihommelit, luonnonjutskat ja muut ihanat hommelit kiinnostelee enemmänkin, niin suosittelen lämpimästi tutustumaan Jennan blogiin osoitteessa tuulenpolku.com

 

18 vastausta artikkeliin “#21 Kiitollisuudesta (Tuoksuöljysekoitus+tuoksukivi ARVONTA)”

 1. Paljon on asioita joista pitäisi olla kiitollinen, vaikka viikko alkoikin vähän… Noh, ei niin kovin joulumielellä.
  Mutta olen kiitollinen esimerkiksi sinusta – siitä, että olen löytänyt tänne sun blogiisi ja saan lukea sun elämästäsi ja välillä höpötellä täällä sun kanssa ”viisaasti ja ei-niin-viisaasti” 🙂

  Liked by 1 henkilö

 2. Olen kiitollinen, että masennuksestani ja ahdistuksestani huolimatta, olen uskaltanut hakea opiskelemaan. Ja jopa pääsin sisälle.
  Olen kiitollinen siitä, että minulla on ihanat lapset ja aivan ihana mies.
  Olen kiitollinen, että minulla on välit kunnossa äitiini.
  Olen kiitollinen, että yksi sisko on pysynyt elämässäni kaikesta huolimatta.
  Olen kiitollinen, että olen löytänyt itseni ja olen valmis kaikkeen mitä ensi vuosi eteen tuo.
  Oikein ihanaa, rauhallista joulua!

  Liked by 1 henkilö

 3. Itse ainakin välillä yritän ihan tietoisesti pysähtyä pähkäilemään elämääni. Olemaan ottamatta itsestäänselvyytenä kaikkea sitä ihanaa, mitä elämässä kuitenkin on vaikeiden hetkien lisäksi 🙂 Mukana arvonnassa!

  Liked by 1 henkilö

 4. Täytyy olla kiitollinen kaikesta siitä mitä on. Paljon huonomminkin asiat voisivat olla kunhan vain osaa suhteuttaa ne ja katsoa asioita vähän eri näkökulmasta. Tyytyväinen siihen, että on rahaa tilillä, ruokaa pöydässä, katto pään päällä ja ihania ihmisiä ympärillä keihin voi takertua niin hyvinä kuin huonoina aikoina. Kuitenkaan ikinä ei voi olla liian tyytyväinen 😌

  Liked by 1 henkilö

 5. Juuri nyt olen kaikkein eniten kiitollinen siitä, että tänään on vihdoinkin viimeinen työpäivä ennen kolmen päivän joululomaa. Tämä 14 päivän työmaa vain kahdella ei-peräkkäisellä vapaapäivällä on ollut hieman ryydyttävää puuhaa.

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: