Ei parempaa paikkaa kuin koti

Oltiin reilu viikko reissun päällä, tällä kertaa Teneriffalla. Matka oli oikein onnistunut, mutta kirjoittelen siitä postauksen/postauksia joskus paremmalla aikaa – juuri nyt en ehdi ja vielä vähemmän jaksan käydä kuvien kimppuun tai ajatella selkeästi.

Sitä vastoin minun oli pakko tulla kertomaan, että ei ole maailmassa parempaa paikkaa kuin koti. No joo, järjettömät lumimäärät ja taivaalta koko ajan lisää tupruttava valkoinen moska pisti vituttelemaan, enkä ollenkaan pistäisi pahakseni jos koti sijaitsisi jossain siellä missä palmupuutkin. Mutta tuota seikkaa lukuunottamatta ne on kuulkaas pieniä asioita, joista se onni rakentuu.

Kuten

se, että voit vain kävellä keittiöön, avata hanan ja juoda tuopillisen hyvää, kylmää, puhdasta ja raikasta vettä

lattiat ovat lämpimät – jopa täällä meidän tönössä!

suihkusta tulee kuumaa vettä ja kunnollisella paineella – ja sitä kuumaa vettä riittää riittää ja riittää vaikka suihkun alle jäisi haaveilemaan (ja nauttimaan siitä kuumasta vedestä!). Yleensä olen pikasuihkuttelija, mutta tänään otin pitemmän kaavan mukaan, kun ei tarvinnut ensin hytistä kylmän veden alla ja sitten käyttää säästeliäästi sitä lämpimän häivähdystä

pyyhkeet kuivuvat heti eivätkä viikon päästä

OMA SÄNKY! Onko parempaa kuin oma sänky? Ei ainakaan sen jälkeen, kun on nukkunut viikon kivikovassa sängyssä ilman petaria ja patjan jouset ovat pehmukevilttivirityksistä huolimatta kaivautuneet kylkiluiden väliin

OMA PARISÄNKY! Se on jännittävää miten toista voi tulla ikävä, vaikka nukkuu samassa huoneessa, mutta erillissä sängyissä

hiiskumaton hiljaisuus

kahvinkeitin (ei tarvitse perusteluja)

kukkasohva ja

53399777_1298848250262166_4263730806310043648_n

tietenkin nuo kaikkein tärkeimmät ❤ Kuvan otto hetki oli noin kymmenisen minuuttia kotiutumisesta – en osaa sanoa kummalla oli enemmän ikävä.

Yksi ajatus artikkelista “Ei parempaa paikkaa kuin koti”

  1. Matkailu on mukavaa, saa todellakin arvostamaan kotoilua. Kyllä pitäisi jokaisen suomalaisen asustella kuukausi, pari ulkopuolella skandinavian niin olisi vähemmän kitinää ja valitusta. Talvi on siitä hyvä että osaa arvostaa kesää =)
    Olette kyllä kuvassa enemmän kuin ihq!! (kaamea teini-ilmaisu mut sopii tähän=)

    Kissoille miumaumou ja Rikille hau! Sekä koko orkesterille kilo silirapseja;)

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: